OMA Awards 2021

KA13 vinner prisen Årets transformasjonsprosjekt!

5.10.2021

Scenario prosjekt for Entra og Spaces vinner prisen «Årets transformasjonsprosjekt» for ombruksbygget i Kristian August gate 13. Prosjektet ble stemt frem av publikum i OMA Awards 2021.

"Dette er Norges første bygg hvor ombruk av byggematerialer og sirkulære løsninger er benyttet i større skala. Bygget har endret tankegangen rundt hva som kan gjenbrukes, selv med krevende forutsetninger. Juryen har lagt vekt på at dette prosjektet er et viktig bidrag til innovasjon i bransjen, og at det utfordrer leverandører, etablerte systemer, utviklere og arkitekter til å tenke annerledes. Her gjenbrukes materialer i samspill med nybygg på en forbilledlig måte." - Juryen

Scenario er stolte og takknemlige for anerkjennelsen KA13 prosjektet i det siste. Forhåpentligvis kan prosjektet inspirere og bidra til utviklingen av en mer bærekraftig bransje og fremtid!

Spaces KA13 // AS Scenario MNIL © Photo: Fotograf Dag Sandven
No items found.

Kanskje du også vil lese:

No items found.
Tilbake til oversikt

OMA Awards 2021

KA13 vinner prisen Årets transformasjonsprosjekt!
Publisert:
16.10.2021
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right