Velkommen til vårt showroom: Noras Hjem Studio

Noras Hjem Studio er utformet som et hjem og inneholder
alle innredningselementer som skal til for å skape en bolig.

Showroom Noras Hjem Studio

Scenario samarbeider med anerkjente merkevarer innenfor et bredt spekter av kategorier. De ble derfor en naturlig utvikling å samle noen av våre favorittprodusenter under samme tak, lett tilgjengelig for alle som ønsker å bli bedre kjent med en merkevare eller et konkret møbel.

Bli bedre kjent med showroomet og våre samarbeidspartnere på Noras egne nettsider her

I Scenario ønsker vi å kunne tilby helhetlige løsninger som inkluderer alle elementer til prosjektene våre. Vi er bindeleddet mellom leverandører og kunde, og er forhandler både for produktene som er representert i showroomet vårt og fra en rekke andre leverandører.
Vi har god oversikt over alt fra møbelklassikere til nyheter, og hjelper våre kunder med flotte produkter som ikke nødvendigvis finnes i alle hjem.

Vi har også et bredt spekter av håndtverkere innenfor de fleste fagfelt vi gjerne samarbeider med, inkludert entreprenører, møbelsnekkere og kjøkken -/garderobeleverandører. Vi kan også følge opp prosjektet ditt fra A-Å dersom dette er ønskelig.

Lokasjon

Noras Hjem Studio ligger noen få skritt fra Scenarios kontor ved Bislett i Oslo. Showroomet holder åpent for alle interesserte på hverdager fra 10-15. Utover åpningstidene kan du booke en privat avtale. Mer info finner du på nettsidene til Noras Hjem Studio.

Noras Hjem Studio - Kartbilde

Hva kan vi tilby deg

I Scenario ønsker vi å kunne tilby helhetlige løsninger som inkluderer alle elementer til prosjektene våre. Vi er bindeleddet mellom leverandører og kunde, og er forhandler både for produktene som er representert i showroomet vårt og fra en rekke andre leverandører. Vi har god oversikt over alt fra møbelklassikere til nyheter, og hjelper våre kunder med flotte produkter som ikke nødvendig- vis finnes i alle hjem.

Vi har også et bredt spekter av håndverkere innenfor de fleste fagfelt vi gjerne samarbeider med, inkludert entreprenører, møbelsnekkere og kjøkken-/garderobeleverandører. Vi kan følge opp prosjektet ditt fra A-Å dersom dette er ønskelig.

Tjenester:

Ny planløsning
Interiørkonsept
Møbelsnekrede løsninger
Løse møbler

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.

La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right