Velkommen til vårt showroom: Noras Hjem Studio

En del av det å skape et hjem er møblene du putter i det. Det kan være vanskelig å skape en helhet med harmoni. Vi som interiørarkitekter har lang erfaring med dette og hjelper deg gjerne med å velge ut møbler somer riktige for akkurat deg. I den forbindelse har vi Noras Hjem, her finner du utstilte møbler fra en rekke leverandører. Kom og bli inspirert!

Speil og grønn plante
Speil og grønn plante
Svart sofa
Gul stol i stue
Grønn plante
Stue

Bli bedre kjent med showroomet og våre leverandører på Noras egne nettsider.

Alt du trenger å vite om Noras

Hva?

Det har lenge vært drømmen til Scenarios eier Linda Steen å etablere et inspirerende showroom for kunder og samarbeidspartnere beslektet med Merci i Paris og Graanmarkt 13 i Antwerpen. Et ledig lokale i nabobygningen gjorde det mulig å sette drømmen ut i live.

Noras Hjem Studio er utformet som et hjem og inneholder alle innredningselementer som skal til for å skape en bolig. Showrommet gir oss mulighet til å vise materialer, møbler og innredningselementer vi gjerne anbefaler til våre prosjekter.

Hvem?

Scenario samarbeider med anerkjente merkevarer innenfor et bredt spekter av kategorier. Det ble derfor en naturlig utvikling å samle noen av våre favorittprodusenter under samme tak, lett tilgjengelig for alle som ønsker å bli bedre kjent med en merkevare eller et konkret møbel.

Hvor?

Noras Hjem Studio ligger praktisk til i Norabakken, noen få skritt fra Scenarios kontor ved Bislett i Oslo. Showroomet holder åpent for alle interesserte på hverdager fra 10-15. Mer info finner du på nettsidene til Noras Hjem Studio.

Hva kan vi tilby deg

I Scenario ønsker vi å kunne tilby helhetlige løsninger som inkluderer alle elementer til prosjektene våre. Vi er bindeleddet mellom leverandører og kunde, og er forhandler både for produktene som er representert i showroomet vårt og fra en rekke andre leverandører. Vi har god oversikt over alt fra møbelklassikere til nyheter, og hjelper våre kunder med flotte produkter som ikke nødvendig- vis finnes i alle hjem.

Vi har også et bredt spekter av håndverkere innenfor de fleste fagfelt vi gjerne samarbeider med, inkludert entreprenører, møbelsnekkere og kjøkken-/garderobeleverandører. Vi kan følge opp prosjektet ditt fra A-Å dersom dette er ønskelig.

Tjenester:

Ny planløsning
Interiørkonsept
Møbelsnekrede løsninger
Løse møbler

Ønsker du å treffe oss for å diskutere dine behov? Ta kontakt med oss!

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.

La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right