Velkommen til vårt showroom: Noras Hjem Studio

Noras Hjem Studio er utformet som et hjem og inneholder alle innredningselementer som skal til for å skape en bolig.

Showroom Noras Hjem Studio

Scenario samarbeider med anerkjente merkevarer innenfor et bredt spekter av kategorier. De ble derfor en naturlig utvikling å samle noen av våre favorittprodusenter under samme tak, lett tilgjengelig for alle som ønsker å bli bedre kjent med en merkevare eller et konkret møbel.

Bli bedre kjent med showroomet og våre samarbeidspartnere på Noras egne nettsider her

I Scenario ønsker vi å kunne tilby helhetlige løsninger som inkluderer alle elementer til prosjektene våre. Vi er bindeleddet mellom leverandører og kunde, og er forhandler både for produktene som er representert i showroomet vårt og fra en rekke andre leverandører. Vi har god oversikt over alt fra møbelklassikere til nyheter, og hjelper våre kunder med flotte produkter som ikke nødvendigvis finnes i alle hjem.

Vi har også et bredt spekter av håndtverkere innenfor de fleste fagfelt vi gjerne samarbeider med, inkludert entreprenører, møbelsnekkere og kjøkken -/garderobeleverandører. Vi kan også følge opp prosjektet ditt fra A-Å dersom dette er ønskelig.

Lokasjon

Noras Hjem Studio ligger noen få skritt fra Scenarios kontor ved Bislett i Oslo. Showroomet holder åpent for alle interesserte på hverdager fra 10-15. Utover åpningstidene kan du booke en privat avtale. Mer info finner du på nettsidene til Noras Hjem Studio.

Noras Hjem Studio - Kartbilde
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.

La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right