Vi er Scenario

Scenario Interiørarkitekter har helt siden 1984 jobbet med å skape økt trivsel i hverdagen. I løpet av disse årene har det skjedd store endringer i funksjonalitet, behov og løsninger – men oppgaven vår har alltid vært den samme; ”Å lytte, utfordre og skape gode rom!”

Fra første idé til siste detalj

”Folk spør ofte om hva som inspirerer meg. Det kan være mange ting,men mennesker og litt umulige utfordringer gir meg energi til å løse oppgavene!

Signatur Linda Steen
Bilde av ansatte som jobber med interiør

Scenario Interiørarkitekter MNIL er et team med engasjerte og kunnskapsrike interiørarkitekter og arkitekter. Siden starten i 1984 har kontoret vært kjent for innovative og skreddersydde interiør, preget av kvalitet og varighet. Vi brenner for å skape unike rom som gjenspeiler kjernen i oppdragene. Vår hovedoppgave er å skape ideer og flytte grenser innenfor rammeverket i hvert enkelt prosjekt og stadig utvikle og utfordre oss. Vi jobber konseptuelt med å skape bærekraftige løsninger, sterke identiteter og miljøer det er godt å befinne seg i - enten det er kontorer, private hjem eller offentlige rom. Vi har bred erfaring med spesialdesign, og å utvikle møbler og innredning som bidrar til å gjøre et prosjekt komplett og gi det særpreg.

Kreativitet, kraft og kvalitet

I Scenario tror vi at kreativitet i rom utvikles best i team. Vårt uavbrutte fokus er å være i forkant av enhver utvikling som berører vårt felt, slik at vi kan levere oppdatert ekspertise og kunnskap. Vårt ufravikelige mål i alle våre prosjekter er å skape de beste rommene.

Illustrasjon av fly som har Scenario tekst på flagg, vimpel hengende etter
Illustrasjon av fly som har Scenario tekst på flagg, vimpel hengende etter

Med bærekraft som kjerneverdi

Vår ambisjon er å velge bærekraftige løsninger gjennom gjenbruk, ombruk og resirkulering. Vi anser det som vårt ansvar å utfordre våre oppdragsgivere og leverandører, slik at vi sammen kan redusere avfall og avtrykk. Vi bruker lokale leverandører der det er mulig, og krever at alle våre leverandører skal være miljøsertifiserte og materialene bærekraftig fremstilt.

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.

La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right