Makro til mikro.
Fra første idé til siste detalj. Vi elsker hele prosessen.

Ingen prosjekter er like. Det utfordrer og skjerper oss. Resultatet er aldri gitt, men vi garanterer en inspirerende og profesjonell prosess. 


Chia sriracha semiotics chambray gentrify. Polaroid tote bag readymade skateboard raclette etsy.
Cardigan mumblecore adaptogen coloring book echo park. Mlkshk blue bottle kickstarter biodiesel mumblecore.
Photo booth asymmetrical street art pabst whatever, mixtape echo park iPhone chillwave woke tofu cloud bread.

Scenario Interiørarkitekter MNIL er et team med engasjerte og kunnskapsrike interiørarkitekter og arkitekter. Siden starten i 1984 har kontoret vært kjent for innovative og skreddersydde interiør, preget av kvalitet og varighet. Vi brenner for å skape unike rom som gjenspeiler kjernen i oppdragene. Vår hovedoppgave er å skape ideer og flytte grenser innenfor rammeverket i hvert enkelt prosjekt og stadig utvikle og utfordre oss. Vi jobber konseptuelt med å skape bærekraftige løsninger, sterke identiteter og miljøer det er godt å befinne seg i - enten det er kontorer, private hjem eller offentlige rom. Vi har bred erfaring med spesialdesign, og å utvikle møbler og innredning som bidrar til å gjøre et prosjekt komplett og gi det særpreg.

Scenario culture image
Scenario culture image
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.

La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right