Åpner 22. oktober

Nytt Munch museum

4.10.2021

Nå åpner snart det nye Munchmuseet i Bjørvika, og Scenario Interiørarkitekter er stolte av å ha vært med på å skape et hjem for en av verdens viktigste kunstsamlinger.

Med Edvard Munchs omfattende kunstnerskap i fokus har Scenario skapt interiørløsninger for det nye museet som både spiller på lag med arkitekturen og tilrettelegger for en god bruk av museet for besøkende og museets medarbeidere og konsulenter.


ÅPNINGEN 22. OKTOBER
betyr at Scenarios arbeid passerer målstreken, åtte år etter at kontoret fikk oppdraget. Et unikt prosjekt som har omfattet både publikumsområder som museumsbutikk, vestibyle, kantine og garderober, samt bibliotek og spesialrom dedikert til konservering og forskning på Munchs virke og verk.

Oppdraget har vært preget av grundig prosjektering og et interessant samarbeid med arkitektkontorene Estudio Herreros og LPO Arkitekter for å gode skape interiører og planløsninger. Alle spesialdesignede elementer er skapt av Scenario og formgitt som en del av museets identitet, med en størrelse og karakter som gjør at de kan stå alene uten å «forsvinne» eller skape ubalanse mellom interiør og bygningsarkitektur i de store rommene.


NÅ GLEDER VI OSS TIL Å SE PUBLIKUM TA MUNCHMUSEET I BRUK OG FÅ OPPLEVE BYEN FRA EN NY VINKEL!

Vi kommer med mer informasjon og ferske interiørbilder nærmere åpningsdato.

Kontaktperson hos Scenario Interiørarkitekter er Caroline Raaum Bakkelund. Intervju med daglig leder Linda Steen kan avtales via Bakkelund.

No items found.

Kanskje du også vil lese:

No items found.
Tilbake til oversikt

Åpner 22. oktober

Nytt Munch museum
Publisert:
12.10.2021
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right