Deichman Bjørvika og KA13

Scenario er nominert til to DOGA Hedersmerker

4.3.2021

I dag ble de to store Scenario prosjektene Deichman Bjørvika og ombruksprosjektet KA13 nominert til DOGA Hedersmerket. Nominasjonen gir oss to DOGA-merker for design og arkitektur, noe vi er utrolig stolte av.

Merket skal hedre samarbeid, tverrfaglighet, gode prosesser samt godt håndverk. Vinnerprosjektene er nødt til å vise en vellykket bruk av design og arkitektur for nytenkende løsninger som har positive ringvirkninger for samfunnet, planeten og økonomien. Les mer om DOGA Merket og nominasjonen her.

Foto: Gatis Rozenfelds

Deichman Bjørvika

"Deichman Bjørvika er nydelig arkitektur med gode og funksjonelle designløsninger som på utmerket vis skaper kvalitetene man ser etter i et folkebibliotek. Måten de bruker dagslyset på, den fleksible romløsninger og hvordan de bruker fasaden både til å redusere energibruk og til solskjerming er innovativ og inspirerende."


" Deichman Bjørvika tildeles DOGA-merket for design og arkitektur fordi det har blitt det ikoniske bygget og det
moderne biblioteket vi alle håpet på. Det er godt gjort å få et så stort og komplekst bygg til å fremstå inkluderende og nesten intimt, og det er all grunn til å tro at det nye hovedbiblioteket vil være et samlingspunkt for kunnskap og inspirasjon langt inn i fremtiden." skriver juryen i sin kjennelse om Deichman.

KA13 Resepsjon // Illustrasjon: Scenario AS

KA13

"Kristian Augusts gate 13 tildeles DOGA-merket for design og arkitektur fordi vi trenger slike banebrytende prosjekter. Vi er ikke i tvil om at dette prosjektet har potensial til å endre bransjen. Byggeherre, arkitekter og rådgivere skal ha mye skryt for arbeidet som er lagt ned gjennom hele prosjektet. De har valgt største motstands vei og jobbet beinhardt for å få dette viktige pionerprosjektet opp og stå." skriver juryen i sin kjennelse.

No items found.

Kanskje du også vil lese:

No items found.
Tilbake til oversikt

Deichman Bjørvika og KA13

Scenario er nominert til to DOGA Hedersmerker
Publisert:
28.5.2021
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right