- masse deilig inspirasjon

Studietur København

30.9.2022

Onsdag 21.september

Vi vendte snuten mot København klare for studietur, og vi startet i ny-utviklede Nordhavn. Vi ble tatt i mot av Menu i deres konsept, The Audo, som feirer menneskelig interaksjon og kunstnerisk uttrykk. Etter en inspirerende omvisning, fikk vi servert en nydelig lunsj. Deretter ruslet vi videre mot Gubi og deres vakre showroom og kontor. Her ble det blant annet presentert deres nye utendørskolleksjon. Etter inspirerende utstillinger, beveget vi oss videre til Møller & Rothe, et spennende belysningsfirma, hvor de fikk presentert deres visjon og produkter. På Nordhavnen ble vi hentet i båt som fraktet oss tilbake til vår base, SP34, gjennom ulike severdigheter. På kvelden sto &Tradition klar for å ta oss i mot i deres fantastiske lokaler. Det gamle arkivet ble låst opp, og orginale møbeltegninger fra 50-tallet ble vist frem. Her ble vi utover kvelden, og fikk servert hjemmelaget steinovnsbakte pizzaer, østers, og god drikke i glasset. Kokken disket også impulsivt opp Tilslørte Bondepiker til dessert.

Torsdag 22.september 

Dagens første stopp var hos Nuura. Et fantastisk showroom og en fin historie fra Sofie Refer, Creative Director og Co-owner av Nuura. Videre gikk turen til New Works, hvor tradisjonell kanelsnurr sammen med produktvisninger av både gamle og nye design stod på agendaen. Please Wait to be Seated sitt showroom ligger i samme bygg, så her var det kort avstand til neste besøk. Historie fortelling rundt produkter fikk vi presentert av eier Thomas Ibsen. Videre besøkte vi farge og flis-firma File under POP Studio og belsyningsfirma Astep. Etter hyggelige og inspirerende showrooms, tok vi oss videre til Aamanns 1921 hvor vi fikk servert kontemporære smørbrød, en fantstisk opplevelse av smaker. Videre ble vi møtt av en hyggelig mann som viste oss rundt på det fantastiske 25 Hours Hotel. Dagens siste besøk før middag, gikk til (adresse), der Icons of Denmark utstiller sine produkter i en collab med de fantastiske gardinene til Arne Axel, i hans showroom. Dagen ble avsluttet hos HAY House, et ærverdig bygg, hvor 4 av etasjene er fylt med inspirasjon, møbler og mye historie. I øverste etasje var det duket for en velsmakende 3-retters hjemmelaget middag tilberedt av Jonatan Bakkelund og Claus Als i team HAY Norway. HAY feirer 20 år i år og co-founder Rolf Hay, tok oss gjennom deres reise og utvikling, fra start og frem til i dag.

 

Fredag 23.september 

Hos VIPP ble vi presentert en kombinasjon av nydelige croissanter og en rørende historie fra eier Jette Egelund, datter av grunnlegger Holger Nielsen, om hennes utvikling av firmaet. I dag er ikke VIPP "bare" en søppelbøtte, men et stort og eget konsept med møbler, kjøkken og Vipp Hotel. Turen gikk videre til det idylliske showroomet til Ferm Living, der vi fikk høre historien om firmaet av grunnleggeren Trine Andersen. I bakgården til den ærverdige bygningen ligger showroomet til Flos, B&B og Louis Poulsen. Vi spiste lunsj hos Bjælkehuset, denne gangen, klassisk, ujålete smørbrød. Vi beveger oss videre for inspirasjon fra kunstverden og for å se et utrolig spennende rom. Cistærnen utstiller hvert år en ny spennende kunstner som får bruke rommet på sin egen måte. Vårt siste stopp for denne gang, ble Hotel Ottilia, som er et hotell i området Carlsberg Byen med mye historie.

Tusen takk igjen for en fantastisk inspirerende tur, vi er evig takknemlig over alle dere som med åpne armer har stått der og tatt oss imot, med deres inspirerende lokaler og rørende historier. Vi er tilbake på kontoret med en haug av deilig inspirasjon, og gleder oss til å ta fatt på våre spennende prosjekter. 

No items found.

Kanskje du også vil lese:

No items found.
Tilbake til oversikt

- masse deilig inspirasjon

Studietur København
Publisert:
30.9.2022
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right