Loading greatness

Adam og Eva -Jessheim

Adam og Eva -Jessheim

Prosjekt: Adam og Eva, Jessheim
Kunde: Adam og Eva
Areal: 120 m2
År: 2022

Scenario sin visjon for oppdraget var å klare og forvandle den slitne og utdaterte frisørsalongen til å skape et Orangerie, der du får følelsen av å sitte i et gammelt drivhus i sydlige Frankrike, blant sitrustrær og andre eviggrønne planter.

Ønske om en tydelig identitet

I det du kjører inn på tunet, blir du møtt av et vakkert, lite svartmalt hus, som ønsker deg velkommen til en litt annerledes frisøropplevelse.

Utfordringen var å forvandle en sliten frisørsalong, med dårlig planløsning og utdatert interiør, til å skape en tydelig identitet og et interiør som spiller på lag med husets arkitektur og gårdstunet det ligger på.

Adam og Eva - Jessheim // AS Scenario MNIL © Photo: Pernille Haukvik

Scenario har vært involvert i planløsning, materialvalg, uttegning og design av all fast innredning.

Scenario har vært involvert i planløsning, materialvalg, uttegning og design av all fast innredning.

Skape en lun atmosfære

Frisørsalongen hadde et oppsett med flere mindre klippebord. Scenario ønsket å gå bort fra denne løsningen, og tegnet i stede et stort firkantet bord, som er åpent i midten. For å forsterke følelsen av et drivhus, har det blitt plassert et stort tre i midten av klippebordet.

Varme jordtoner og farger som er med på å fremheve den lune atmosfæren er nøye utvalgt. Materialiteten på klippebordene er heltre, som vil tåle grov bruk og som bygger under for riktig følelser. Bordlampene er plassert mellom stasjonene, og spesialtilpasset til salongen.

Flisene som er brukt på WC er overskuddsfliser fra tidligere prosjekt og det er valgt slemmet betong på veggene for å skapet et grovere uttrykk.

Se flere Adam og Eva prosjekter her.

Adam og Eva - Jessheim // AS Scenario MNIL © Photo: Pernille Haukvik

Relaterte prosjekter

No items found.
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right