Loading greatness

Leilighet Bærum

Leilighet Bærum

Prosjekt: Leilighet Bærum
Kunde: Privat
Areal: Ca. 300m2
År: 2019

Scenario ble engasjert veldig tidlig i prosjekteringen av dette leilighetsprosjektet, og kunne derfor være med å planlegge en optimal planløsning tilpasset ønsker fra vår oppdragsgiver. Romprogrammet skulle fordeles i to prosjekterte leiligheter som skulle knyttes sammen til en.

Del meg gjerne

Her er det valgt tidløs design i kombinasjon med gode kvaliteter og løsninger, som tåler tidenes tann.

Her er det valgt tidløs design i kombinasjon med gode kvaliteter og løsninger, som tåler tidenes tann.

Prosessen


Resultatet ble til i en spennende prosess sammen med utbygger og oppdragsgiver for å få til en helt ny planløsning med trapp mellom leilighetene og tilpasning av tekniske løsninger i en ferdig prosjektert bygningskropp hvor alle vinduer, sjakter og avløp allerede var fastsatt.

Et overordnet fokus var også å utnytte solforhold og utsikt samt kommunikasjon mellom inne-og utearealene. Kjøkken og stue ble byttet om i forhold til eksisterende løsninger, slik at kjøkken-allrommet fikk direkte adgang til terrassen. Her kan man nå stå og lage mat, samtidig som man nyter den fantastiske utsikten over fjorden.

Oppdragsgiver hadde sterke meninger og ønsker om god materialbruk, moderne formspråk og funksjoner, men ville samtidig utfordres. Det er derfor gjennomgående brukt materialer med god kvalitet, og møbler i tidløs design som tåler tidenes tann.

Leilighet Bærum // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Materialer og overflater


For å lune ned store rom, ble valnøtt valgt som den gjennomgående tresorten. Dette er benyttet både på gulv, i himling og til fast innredning. Kombinert med en klassisk, rolig og nedtonet fargepalett utviklet vi den kontemporære og varme leiligheten oppdragsgiver ønsket seg. I stuen er det benyttet spilehimling og detaljer i spiler for bedre akustisk opplevelse. Peisen er kledd med klassisk kalkstein, og freste spor erstatter standard ventiler.

På bad og gjestetoalett er det benyttet mørke fliser, stemningsbelysning og innredning i valnøtt, for å fullføre den gjennomgående stramme, men lune atmosfæren.

Leilighet Bærum // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Relaterte prosjekter

No items found.
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right