Loading greatness

Megaprint

Megaprint

Prosjekt: Showroom / kontor
Kunde: Megaprint
Areal: 300 m2
År: 2011

Da Megaprint skulle flytte både kontor og produksjonslokaler til et industriområde i Røyken, ønsket de å skape en ny bedriftsidentitet og merkevare utad. Ideen var å integrere et showroom for å vise deres kompetanse, samt fungerer som en inspirerende og kreativ plattform som underbygger deres nye identitet. Visjonen var tydelig og Scenario fikk i oppgave å realisere drømmen.

Identitet

"Spektakulært" var ordet som skulle beskrive følelsen av å entre lokalene. Vi plukket ut fargene magenta og gul fra deres bedrifts profil, og brukte disse som gjennomgående farger i hele lokalet, for å skape et sterkt visuelt uttrykk.


Resten av interiøret ble lekent og humoristisk og til tider eksentrisk noe som understreker deres kreative identitet. Gjennom et godt samarbeid med Megaprint med ekspertise innenfor grafikk og scenarios interiørløsninger, ble resultatet et inspirerende og nytenkende miljø for kunder og ansatte.

For mer om oss og våre prosjekter, se videre på vår Instagram!

Megaprint // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Vi plukket ut fargene magenta og gul fra deres bedrifts profil, og brukte disse som gjennomgående farger i hele lokalet for å skape et sterkt visuelt uttrykk.

Vi plukket ut fargene magenta og gul fra deres bedrifts profil, og brukte disse som gjennomgående farger i hele lokalet for å skape et sterkt visuelt uttrykk.

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right