Loading greatness

Munkedamsveien 35

Munkedamsveien 35

Prosjekt: Næringsbygg
Kunde: KLP eiendom
Areal: Ca.500 m2
År: 2021

Scenario ble engasjert av kunden for å bistå med komplett interiørprosjektering og grafisk design profil, som innebar ny logo og branding for kantinen. Utgangspunktet for konseptet var byggets funkisarkitektur samt fokus på varige materialer.

Konsept

Det var et ønske fra kunden at interiørkonseptet for kantinen og det eksisterende inngangspartiet i Munkedamsveien 35 skulle forsterke byggets identitet, og oppgradere helhetsinntrykket for eksisterende og potensielle leietakere. Bygget ligger bak det nye Nasjonalmuseet, i et område av hovedstaden som nå opplever en fornyelse.

Konseptet og sluttresultatet kombinerer det tidløse og varige, med det moderne. Designet tar hensyn til byggets funkisarkitektur fra 1935 og forsterker dette gjennom material- og fargevalg.

Kantinen ble tilrettelagt for sambruk slik at både kantinedrift og møter kan skje parallelt. Det var viktig for kunden at lokalene også kan brukes til events for en større samling mennesker. Resultatet har blitt et lunt og varmt lokale med fantastisk lunsjtilbud til leietakere og andre besøkende.

Munkedamsveien // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Designet tar hensyn til byggets funkisarkitektur fra 1935 og forsterker dette gjennom material- og fargevalg.

Designet tar hensyn til byggets funkisarkitektur fra 1935 og forsterker dette gjennom material- og fargevalg.

Farge- og matrialvalg

For å videreføre byggets eksisterende funkisarkitektur og materialitet fikk Terrazzoen en hovedrolle i den nye kantinen, men her med et moderne preg i form av fargespill. Farger og materialer på øvrige overflater ble valgt på bakgrunn av kundens ønske om varighet. Varme og ærlige materialer med et nordisk preg ble derfor et naturlig valg.

Se flere av våre prosjekter her.

Munkedamsveien // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Grafisk design

Stilretningen for den grafiske designprofilen stammer fra Art Deco perioden med sine rette linjer og strømlinjeformede preg. Sluttresultatet er et mønster som både kan brukes som logo og som en dekorativ folie på inngangsdører og møterom.

Munkedamsveien // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right