Loading greatness

Otium Saltbrygga

Otium Saltbrygga

Prosjekt: Seniorboliger
Kunde: Alfa eiendom
År: 2020

Langs vannkanten i Larvik ligger Otium Saltbrygga, et bomiljø for godt voksne som verdsetter fellesskap med mennesker i samme livssituasjon. Her finner du hyggelige fellesområder og praktiske leiligheter.

Del meg gjerne
Vårt største mål for interiøret var å skape et sted som føles som hjemme. Et rolig hjem borte fra hjemmet, med gjenstander som kan gjenkjennes.

Hjertet av Otium

I første etasje ligger dagligstuen - "hjertet av Otium". Dette er et stemningsskapende rom, med flere ulike sittegrupper og soner for interaksjon og samvær mellom beboerne. En stor peis i midten av rommet danner et koselig samlingspunkt. Det store langbordet innbyr til sosialt samvær, under håndblåste glasspendler fra Hadeland Glassverk. De ulike sittegruppene i delikat kombinasjon av tekstiler, skaper en avslappende variasjon. Vi har hatt fokus på gode kvaliteter og fornuftige sittehøyder. 

Bokhyller langs hele gangsonen bidrar til å fortelle en historie, her har beboere tatt med bøker fra sitt tidligere hjem og fylt opp i hyllene. En kaffebar med ferske aviser møter en når en kommer inn i dagligstuen. Et stort og åpent kjøkken legger til rette for felles måltider som kan nytes i den store kafeen.

Otium Saltbrygga// AS Scenario MNIL © Photo: Pernille Haukvik

Les mer om Otium Saltbrygga på deres nettside her.

For jevnlige oppdateringer av våre prosjekter, ta en titt på vår instagram her.

Relaterte prosjekter

No items found.
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right