Loading greatness

SDG

SDG

Prosjekt: Kontor
Kunde: Scandinavian Design Group
Areal: 500 m2
År: 2020

Scandinavian Design Group var på leting etter et dynamisk kontor for effektivisering og inspirasjon. I dag sitter de ansatte i en aktivitetsbasert løsning på toppen av Deichman Bjørvika, med interiører skreddersydd for deres arbeidshverdag og identitet, med en unik utsikt over Oslofjorden.

Scenarios rolle

Scenario har hatt ansvaret for prosjekteringen av SDG sitt nye kontorlokale. Lokalet befinner seg i kjernen av 5 etasje, i Oslos hovedbibliotek, Deichman Bjørvika.

Kontoret måtte huse hele 50 ansatte via en aktivitetsbasert kontorløsning.

Det ble viktig at interiørkonseptet passet inn i SDG sin profil og arbeidsmetode, samtidig som det skulle ha en sømløs overgang mot interiøret i Deichman.

Se flere av våre ferdigstilte prosjekter på vår Instagram.

  SDG // AS Scenario MNIL © Photo: Nina Isabell Abrahamsen og Espen Grønli

                      

Konsept

Interiør-konseptet skal ivareta ulike arenaer for samhandling og kreative workshops. Det skal bla. være flater å tegne på, flater å henge opp presentasjoner, bildelister for kappaboards og skjermer. Samtidig så skal det være et hyggelig møtested med ulike lounge møbler.


Relaterte prosjekter

No items found.
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right