Loading greatness

Tendensutstilling Patos I, Oslo Design Fair

Tendensutstilling Patos I, Oslo Design Fair

Prosjekt: Tendensutstilling, Patos I
Kunde: Oslo Design Fair
Areal:
400 m2
År: Januar 2023

I årets første tendensutstilling ønsket Scenario interiørarkitekter å skape konturene av rom som spiller på våre følelsesregistre.

Patos - flyktigescenarier i rom

Hva skjer med deg når du kommer inn i et rom? Det kommer an på rommets utforming, tenker du kanskje. På hvordan det er møblert, hvilke materialer som er brukt og hvilke farger veggene er malt i, eller hvordan mønstrene i tapetet preger veggene.

Hvordan det lukter i rommet, vil også spille inn på totalinntrykket, samt hvor du kom fra, og hva som foregikk utenfor rommet. Følelsen du får av å tre inn i et rom kan ikke tilskrives en enkel ting.

Det er snarere et puslespill som består av mange biter: Når alle disse kommer samme, skapes det omgivelser som stimulerer sansene våre. En helhet som umiddelbart gir deg en følelse i det du tråkker over dørterskelen.

Vil du se mer fra utstillingen, besøk vår Instagram! 

Tendensutstilling, Oslo Design Fair // AS Scenario MNIL © Photo: Inger Marie Grini // Tekst: Hélène Andersen

"Hva skjer med deg når du kommer inn i et rom?"

"Hva skjer med deg når du kommer inn i et rom?"

Utstillingen

I årets første tendensutstilling ønsket Scenario interiørarkitekter å skape konturene av rom som spiller på følelsesregistre. Ved å bruke materialer, lys og farger for å stimulere sansene, og få besøkende til å legge merke til detaljer i rommet som virker inn på oss som mennesker. I slike sammenhenger kan også lydeffekter og musikk være sterke virkemidler. På den måten forteller rommene historier utenom det vanlige.

Scenario har valgt å kalle det patos. Gjennom å vekke bestemte følelser, kan man også endre kjøpemønstre eller holdninger. Og ikke minst: Skape et ønske om å komme tilbake, å søke mot akkurat dette rommet, igjen og igjen.

Les mer om utstillingen, i intervjuet med interiørarkitektene Fredrik Bull og Tuva Rolfsen her.


Les mer om Oslo Design Fair hos Jotun og i Bo Bedre

Tendensutstilling, Oslo Design Fair // AS Scenario MNIL © Photo: Inger Marie Grini // Tekst: Hélène Andersen

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right