Flagship salong

Adam og Eva, Fornebu S

2.1.2021

Høsten 2020 har Scenario hatt som oppgave å forme den nye frisørsalongen til Adam og Eva. Vi har utarbeidet planskisser, interiør, material og belysnings -konsept med alt av fast inventar. Salongen ligger på Fornebusenteret og er sterkt preget av den tydlige arkitekturen i bygget.  Adam og Eva har vært en fantastisk kunde å jobbe med da de har gitt oss fritt spillerom til å kunne skape noe helt unikt! Her får du innsikt i vår arbeidsprosess.

Konsept og inspirasjonsbilder

Ideen var å skape et arkitektonisk uttrykk. Det skulle være raffinert og minimalistisk, med bruk av sterke materialer som glass, eik og sten, som man finner igjen i senterets materialbruk. For å skape en spenning mellom det tette og transparente falt valget på en opal glassbyggersten. Det opale skaper en behagelig atmosfære i rommet. Lokalet ligger vegg i vegg med et av senterets piazzaer, med en nydelig rund glassfasade som vi tidlig ønsket å spille videre på.

Vi har tegnet ut en planløsning hvor den estetiske spenningen går hånd i hånd med en god sirkulasjon for en aktiv salong. Dette er gjort med organisk formede vegger og klassiske portaler som harmonisk følger deg fra A til B uansett hvor i rommet du befinner deg.

Beskrivende 3D illustrasjoner som ble i laget i startfasen av prosjektet // AS scenario

No items found.
Tilbake til oversikt

Flagship salong

Adam og Eva, Fornebu S
Publisert:
28.5.2021
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right