Deichman Bjørvika kåret til verdens beste nybygde folkebibliotek

"Et inspirerende samlingspunkt for folket."

20.8.2021

På torsdag ble Deichman Bjørvika kåret til verdens beste nybygde folkebibliotek - enda et bevis på at Oslo har fått et hovedbibliotek i verdensklasse! Scenario er utrolig stolte og ydmyke over å ha vært del av et prosjekt som fungerer som et inspirerende samlingspunkt for folket.

Prisen ble tildelt av den internasjonale biblioteksorganisasjonen IFLA og blant kriteriene er funksjonell arkitektur, kreative IKT-løsninger og digital utvikling i samspill med lokal kultur. Deichman Bjørvika konkurrerte med fire andre biblioteker: Marrickville Library i Australia, Het Predikheren i Belgia, Ningbo New Library i Kina og Forum Groningen i Holland. Allerede har bygget vunnet priser og utmerkelser som Årets bibliotek 2020, Trend Brand of the Year 2020, Betongtavlen 2020, Doga-merket for design og arkitektur og Norsk Lyspris' diplom for innendørsprosjekt.

Du kan lese mer om utmerkelsen her.

No items found.
Tilbake til oversikt

Deichman Bjørvika kåret til verdens beste nybygde folkebibliotek

"Et inspirerende samlingspunkt for folket."
Publisert:
1.9.2021
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right