YES, vi vant!!

Scenario prosjekt vinner DOGA Hedersmerket
Scenario prosjekt vinner DOGA Hedersmerket
17.3.2021
Tilbake til oversikt

YES, vi vant!!

Scenario prosjekt vinner DOGA Hedersmerket
Publisert:
17.3.2021
Back to activity page

Vi er utrolig stolte over å kunne annonsere at Scenario sitt store ombruksprosjekt i Kristian Augusts Gate 13, er blant tre prosjekter som mottok DOGA sitt årlige Hedersmerke for Arkitektur og Design. Prosjektet er gjort i tett samarbeid med Entra, Mad Arkitekter og Spaces.

De nye kontorlokalene til Spaces har lenge vært en "snakkis" i byggebransen, da fokuset gjennom hele byggeprosessen har vært bærekraft. Det er både viktig og gøy å se at arbeidsmetoden blir anerkjent. Forhåpentligvis vil prosjektet være en banebryter for fremtiden, mens vi i Scenario vil fortsette å tenke bærekraft i kommende prosjekter.

Photo // MAD Arkitektur


" DOGA Hedersmerket er en utmerkelse som gis til prosjekter som demonstrer spesielt fremragende design- og arkitekturfaglig kvalitet, og som i særlig stor grad bidrar til økt samfunnsmessig, miljømessig og økonomisk verdi." - DOGA


DOGAS BEGRUNNELSE

"Prosjektet Kristian Augusts gate 13 viser hva som er mulig å få til om man setter seg ambisiøse og vanskelige mål. Prosjektet har utfordret gjeldende regelverk og utviklet nye metoder for å nå ambisjonen om å bli et forbilde for gjenbruk og sirkulære prinsipper i byggebransjen.

Byggherre, arkitekter og rådgivere skal ha mye skryt for arbeidet som er lagt ned gjennom hele prosjektet. De har valgt største motstands vei og jobbet beinhardt for å få dette viktige pionerprosjektet opp og stå.

Resultatet er et bygg med en helt unik identitet og egenverdi, der håndverk og arkitektur går hånd i hånd med god prosjektledelse og tverrfaglig samarbeid. Prosjektet viser at gjenbruk ikke bare er mulig, men også økonomisk gjennomførbart, ja, til og med lønnsomt.

Kristian Augusts gate 13 tildeles DOGA-merket for design og arkitektur fordi vi trenger slike banebrytende prosjekter. Vi er ikke i tvil om at dette prosjektet har potensial til å endre bransjen. Nå gjenstår den kanskje viktigste jobben: nemlig å dele kunnskapen og erfaringen som er gjort. Vi gleder til å se tilbake på Kristian August gate 13 som prosjektet som for alvor markerte skiftet til en grønnere og mer sirkulær byggebransje." - skriver juryen om KA13.

Illustrasjon // AS Scenario
Befaringsbilder fra en nesten ferdigstilt KA13 // Photo: AS Scenario

Kanskje du også vil lese:

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right