YES, vi vant!!

Scenario prosjekt vinner DOGA Hedersmerket

12.3.2021

Vi er utrolig stolte over å kunne annonsere at Scenario sitt store ombruksprosjekt i Kristian Augusts Gate 13, er blant tre prosjekter som mottok DOGA sitt årlige Hedersmerke for Arkitektur og Design. Prosjektet er gjort i tett samarbeid med Entra, Mad Arkitekter og Spaces.

De nye kontorlokalene til Spaces har lenge vært en "snakkis" i byggebransen, da fokuset gjennom hele byggeprosessen har vært bærekraft. Det er både viktig og gøy å se at arbeidsmetoden blir anerkjent. Forhåpentligvis vil prosjektet være en banebryter for fremtiden, mens vi i Scenario vil fortsette å tenke bærekraft i kommende prosjekter.

" DOGA Hedersmerket er en utmerkelse som gis til prosjekter som demonstrer spesielt fremragende design- og arkitekturfaglig kvalitet, og som i særlig stor grad bidrar til økt samfunnsmessig, miljømessig og økonomisk verdi." - DOGA


DOGAS BEGRUNNELSE

"Prosjektet Kristian Augusts gate 13 viser hva som er mulig å få til om man setter seg ambisiøse og vanskelige mål. Prosjektet har utfordret gjeldende regelverk og utviklet nye metoder for å nå ambisjonen om å bli et forbilde for gjenbruk og sirkulære prinsipper i byggebransjen.

Byggherre, arkitekter og rådgivere skal ha mye skryt for arbeidet som er lagt ned gjennom hele prosjektet. De har valgt største motstands vei og jobbet beinhardt for å få dette viktige pionerprosjektet opp og stå.

Resultatet er et bygg med en helt unik identitet og egenverdi, der håndverk og arkitektur går hånd i hånd med god prosjektledelse og tverrfaglig samarbeid. Prosjektet viser at gjenbruk ikke bare er mulig, men også økonomisk gjennomførbart, ja, til og med lønnsomt.

Kristian Augusts gate 13 tildeles DOGA-merket for design og arkitektur fordi vi trenger slike banebrytende prosjekter. Vi er ikke i tvil om at dette prosjektet har potensial til å endre bransjen. Nå gjenstår den kanskje viktigste jobben: nemlig å dele kunnskapen og erfaringen som er gjort. Vi gleder til å se tilbake på Kristian August gate 13 som prosjektet som for alvor markerte skiftet til en grønnere og mer sirkulær byggebransje." - skriver juryen om KA13.

No items found.
Tilbake til oversikt

YES, vi vant!!

Scenario prosjekt vinner DOGA Hedersmerket
Publisert:
28.5.2021
Back to activity page
Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right