Loading greatness

AB Invest

AB Invest

Prosjekt: Kontor
Kunde: AB Invest
Areal: 150 m2
År: 2023

Kontoret til AB Invest ligger i et hjørnelokale midt på hovedstadens vestkant. Kontorets innredning kombinerer det stramme forretningsmessige og eksklusiv komfort med sine rene flater, mørke tresorter og vakre tekstiler.

Visjon

Scenario ble engasjert av kunden for å bistå med ny planløsning, interiør- og fargekonsept. Visjonen var å skape et delikat og innbydende kontorlokale som gjenspeilet den eksklusive atmosfæren kunden var ute etter. 

Oppdraget er gjort gjennom godt samarbeid mellom kunde, Nordic Furniture og Expo Nova. Dette kommer til syne i spesialinnredningen i kontorlandskapet, der de vakre lampene fra Bocci gir et varmt lys som fremhever tegningene i eikefinéren på veggen. Denne innredningen ble tegnet med et minimalistisk uttrykk og gir rikelig oppbevaring til de seks arbeidsplassene. Innredningen er en fin kontrast til de mørke pultene.


AB Invest // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Begge spesialinnredningene fra Nordic Furniture har innlagt belysning, dette for å gi et blikkfang samt et varmere lys i kontorlandskapene.

Begge spesialinnredningene fra Nordic Furniture har innlagt belysning, dette for å gi et blikkfang samt et varmere lys i kontorlandskapene.

Material- og fargevalg

Møbleringsplan, spesialdesignet fast inventar, belysning og beskrivelse av løst inventar er tegnet og beskrevet av Scenario. Gjennom valg av møbler og materialer har vi skapt en tydelig visuell identitet.

Materialene i gulv og tak er bevart, vegger og inventar har gjennomgått en fornyelse. Scenario har plukket ut kjølige gråtoner, røkte treslag og innslag av sorte kontraster som spiller videre på de blå og brune fargene i lokalet.

AB Invest // AS Scenario MNIL © Photo: Kevin Fauske

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right