Loading greatness

Bonava

Bonava

Prosjekt: Kontor
Kunde: 
Bonava
Areal:
 600 kvm
År:
 2021

Hva er det naturlige når en boligutvikler skal innrede sitt kontor? Jo, å skape et hjem!

Bonava er en eiendomsutvikler som i sitt virke er opptatt av at selskapet ikke bare skaper boliger, men grunnlaget for levende hjem og nabolag. Denne tilnærmingen har Scenario tatt med seg inn i innredningen av Bonavas hovedkontor i Oslo.

 

Interiørkonseptet fikk mottoet “happy neighborhood factory” for å speile boligutviklerens identitet og designprofil. Vi tok utgangspunkt i boligens rom, og formet kontoret ut fra dette. Kjøkkenet ble – som i så mange hjem – samlingspunktet, med stor kjøkkenøy og spisebord der alle medarbeidere kan samles.

I tråd med visjonen om å skape et hjem ble arbeidsplassene fordelt rundt om i «boligen» - et kontor er blitt en klassisk og eksklusiv finstue med stor lysekrone, en annen er utformet som bibliotek med spesialtilpassede bokhyller. Det finnes også et lekerom, gjesterom, hvilerom og hjemmekontor som alle har fått sin egen stemning gjennom interiøret.

 

Alt fra planløsning, interiørkonsept, belysning, skilting, møbler og dekor elementer, fast inventar og spesialtilpassede møbler har Scenario vært med på å utforme. Til og med dekketøyet er blitt nøye valgt ut for å passe inn hjemme hos Bonava, og de ansatte fikk oppgaven med å skape en fotovegg med bilder av seg selv for å virkelig understreke familiefølelsen i selskapet.

Se flere spennende prosjekter på vår Instagram.

Bonava // AS Scenario MNIL © Photo: Dag Sandven

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right