Loading greatness

Circle K

Circle K

Prosjekt: Kontor
Kunde: Circle K
Areal: Ca.6000m2
År: 2018

Ungt, mangfoldig og fremtidsrettet er viktige nøkkelord for Circle K, og reflekterer også drivstoffkjedens kontorer i Oslo.

Et kontor for alle

Her har Scenario skapt et interiør som tilrettelegger for gode arbeidsdager, med mange muligheter for dynamiske møter og uformelle samtaler. I det åpne kontorlandskapet er det ulike typer sitteplasser – generøse arbeidsflater for den som trenger å spre papirer utover, barløsning langs vinduene for en kortere økt og diner-aktige nisjer med sitteplasser på hver side av et bord som gjør det enkelt å jobbe flere sammen. Dessuten er det stillerom for telefonsamtaler og oppgaver som krever ekstra konsentrasjon.

Circle K // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

"Her har Scenario skapt et interiør som tilrettelegger for gode arbeidsdager, med mange muligheter for dynamiske møter og uformelle samtaler."

"Her har Scenario skapt et interiør som tilrettelegger for gode arbeidsdager, med mange muligheter for dynamiske møter og uformelle samtaler."

Gjenkjennelige farger

Kontoret skal også fungere som en arena for Circle K overfor omverdenen, enten det er for å invitere samarbeidspartnere eller rekruttere nye medarbeidere. Derfor har det vært viktig å forankre fargevalget på hovedkontoret til paletten som finnes i kjedens brandbook og kjennes igjen fra bensinstasjonene i Norge og internasjonalt. Vi har brukt myke ferskennyanser og varmere terracotta i områdene der det kreves man skal jobbe fokusert og konsentrere seg, slik at det er enkelt å finne roen til denne typen oppgaver. Derimot har vi valgt mer spenstige kulører fra paletten til sosiale soner og møter, blant annet har et konferanserom fått en tydelig gul profil for å skape en atmosfære av energi og kreativitet.

Circle K // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Soner og belysning

Lokalene skal føles inviterende og hyggelige å oppholde seg i uansett om man oppholder seg der tidlig på morgenen eller sent på kvelden, og er mange eller få på jobb. I tillegg til fargebruken har vi løst det ved å skape mindre soner i det store lokalet blant annet ved en bevisst plassering av de nevnte nisjene for å skape en mer intim og lun romfølelse. God allmennbelysning er viktig, dessuten er lokalene utstyrt med synlige lyskilder i moderne design som markerer et område og fanger blikket. En leselampe ved en lenestol eller pendel over et møtebord også bidrar til at omgivelsene oppleves som skalert for mennesker og ikke føles for store eller upersonlige.

Se de ulike prosjektene på vår Instagramprofil.

Circle K // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right