Loading greatness

Hytte Hafjelltoppen

Hytte Hafjelltoppen

Prosjekt: Hytte Hafjelltoppen
Kunde: Privat
Areal: 325 m2
År: 2021

Eieren til denne hytta på Hafjelltoppen ønsket å skape en ekstraordinær romfølelse samtidig som det skulle være god kontakt med omgivelsene rundt. Denne tilnærmingen fant Scenario inspirerende da deres fokus er nettopp å skape funksjonelle og stemningsfulle interiører med utgangspunkt i arkitekturens kvaliteter.

Den 325 kvm store fritidsboligen, fordelt på to etasjer, har allrommet med stue og kjøkken som sitt sentrale møtepunkt. Her kommer det tradisjonelle saltaket til sin rett i et rom der det er høyt til mønet og godt med plass. I hovedetasjen flommer lyset generøst inn gjennom store lysåpninger som åpner opp mellom inne og ute. Hovedetasjen rommer også gjestefløy med fire soverom og to bad i tillegg til eiernes private fløy med soverom og bad. I underetasjen finner man TV-stue, bad med sauna samt praktiske rom som vaskerom og garderobe med direkte ankomst til garasje.

Med utgangspunkt i klassisk norsk hyttearkitektur i moderne tolkning har Scenario skapt et interiør der den skandinaviske stilens særpreg dyrkes, med rene linjer, gjennomført materialbruk og en luftig romfølelse.

Materiale paletten er gjennomgående holdt i dempede naturfargede nyanser. Både vegger og tak er kledd med gråbeiset panel, noe som gir en lunhet som kler hytta godt og til at interiøret oppleves som en oppdatert og sofistikert versjon av en norsk fjellhytte.

Hytte Hafjelltoppen // AS Scenario MNIL © Photo: Sturla Bakken

Hytta er en viktig del av livet til mange her til lands, og interiøret skal helst forene funksjonelle og estetiske kvaliteter.

Hytta er en viktig del av livet til mange her til lands, og interiøret skal helst forene funksjonelle og estetiske kvaliteter.

Scenario har spesialdesignet all fast innredning som kjøkkeninnredning, garderober og sengegavler. Dette bidrar til å binde bygningselementer og interiør sammen til en helhet. Bygningen arkitektoniske verdier, med en tydelig struktur og god romslighet, ivaretas gjennomgående i interiøret. Blant annet blir den generøse takhøyden i første etasjes allrom understreket ved å holde møbleringen lav.

Se vår Instagram for flere inspirerende prosjekter.

Hytte Hafjelltoppen // AS Scenario MNIL © Photo: Sturla Bakken

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right