Loading greatness

Pangea Property

Pangea Property

Prosjekt: Kontorfellesskap hos Pangea
Kunde: Pangea Property Partners
Areal: 800m2
År: 2020

Målbildet var klart da selskapet Pangea Property Partners skulle utvide sine lokaler ved å inkludere den 800 m2 store toppetasjen i kontorbygget. Her skulle det bli flere møterom inklusive kontorer for to til tre mindre leietakere innen investeringsbransjen. ‍Visjonen var en eksklusiv, moderne og særpreget innredning med et snev av hjemmekos. Dette spennende prosjektet ble vi enormt engasjerte i og fikk derfor ansvaret for hele prosessen fra konseptutvikling til ferdig resultat. ‍

Del meg gjerne

Materialitet og spesialdesign

Utgangspunktet var generøs takhøyde, store vindusflater og luftige rom som gjorde det mulig å leke med stemningsskapende effekter uten å være redd for at resultatet skulle føles for intimt
eller lukket. Ønsket om å kombinere det fremtidsrettede
og sofistikerte med en lun stemning ble løst ved å spille
på kontraster mellom myke og harde former og overflater.

Resultatet ble buede vegger i tre som står mot rette flater i aluminiumskledning, innbydende loungesoner med sofaer og stoler mot bakteppet av moderne arkitektur som bygningen selv bidrar med.

Spesialdesign gir en følelse av kvalitet og fokus for selv den minste detalj, og har vært en naturlig del av prosjektet, bl.a. bokhyllene og de sirkelformede dørhåndtakene.
I tillegg til et eksklusivt preg, skaper løsningen det optimale rom for de som skal bruke det.

Pangea Property // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

"Skreddersøm gir interiører som er bærekraftige da de har lang holdbarhet, og reflekterer dessuten den kvaliteten som Pangea ønsker å identifiseres med i sitt virke."

"Skreddersøm gir interiører som er bærekraftige da de har lang holdbarhet, og reflekterer dessuten den kvaliteten som Pangea ønsker å identifiseres med i sitt virke."

Formspråk

De nye lokalene i niende etasje skulle ha et eget preg,
men samtidig oppleves som en logisk videreføring av de eksisterende kontorene fra etasjen under.
Det ble viktig å forbinde de to etasjene sammen rent fysisk, noe vi gjorde ved å sette inn en buet interntrapp i tre og glass.

Den buede linjen videreføres i partiet bak resepsjonen,
og deretter inn i den myke og kurvede veggen som går videre
inn i etasjen. Resepsjonens organiske form understrekes av taket der en sirkelformet lyskilde er omkranset av trespiler som skinner utover, nærmest som solstråler.

Pangea Property // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Samspill med kunst

En viktig faktor i utviklingen av konseptet ble kunstsamlingen
til Pangea, som nå preger fellesrom og gangsoner - nærmest som et galleri.

For å la verkene tre tydelig frem, falt valget på en dempet
material og fargepalett med grå/brunt tre og aluminiumsplater på veggene, samt tepper, fliser og tre på gulvene.
Møblene er på samme måte nedtonet med enkelte innslag av farger som tilfører interiøret liv.

Lyst til å se mer av vår arbeidsprosess og ferdigstilte prosjekter? Se mer på vår Instagramkonto!

Pangea Property // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Relaterte prosjekter

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right