Loading greatness

SANDS Advokatfirma

SANDS Advokatfirma

Prosjekt: SANDS Oslo
Kunde: SANDS - Advokatfirma DA
Areal: 6500 m2
År: 2017

Kan et advokatkontor gi en følelse av vennlighet så vel som den forventede profesjonaliteten? ‍Det var målet som vi i Scenario satte oss for da SANDS advokatfirma skulle flytte inn i nye lokaler.‍‍‍‍

Del meg gjerne

Toppetasjen

Advokatkontorets lokaler i Cort Adelers gate 33 i Oslo består i hovedsak av to nybygg og en eksisterende bygning som har gjennomgått omfattende rehabilitering.
Takket være gode funksjonelle løsninger og interne forbindelser oppleves i dag trioen som en helhet, noe vi har jobbet videre med i vårt konsept.

Den gamle bygningens toppetasje, med takvinduer og et skråtak med svært lav brystningshøyde, var i utgangspunktet en utfordring som det kunne vært naturlig å velge bort til interne funksjoner. Vi så imidlertid et potensial og valgte å legge deler av møteromsavdelingen der sammen med resepsjonen.

Fra å være «den vanskelige etasjen» ble dette arealet forvandlet til kontorets flotteste område der resepsjonen byr på utsikt over både by og fjord. Ved å kle inn hele arealets gulv, vegger og tak
i eik ble den gamle loftfølelsen erstattet med et nytt og
hyggelig uttrykk.

Det moderne preget møter kunden allerede i glassheisen på vei 6 etasjer opp til resepsjonen, med sikt ut mot bybildet.

SANDS Oslo // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Vi ønsket å skape en atmosfære som skulle utstråle profesjonalitet og samtidig vennlighet. Rett og slett et sted det skal være godt å komme inn i, både for besøkende og de ansatte.

Vi ønsket å skape en atmosfære som skulle utstråle profesjonalitet og samtidig vennlighet. Rett og slett et sted det skal være godt å komme inn i, både for besøkende og de ansatte.

Møteromsavdelingen

Tanken var å gi interiøret en overraskende touch som
kunne underbygge den nye identiteten og ønsket om
å være litt annerledes enn konkurrentene.

Møteromsavdelingen ellers er holdt i en litt lavmælt,
mørk fargesetting kombinert med hvitpigmentert
eikegulv, store flotte glassfelt, sorte dører, te-kjøkken
i sort eik og et spiletak i tre over hele mingleområdet.

Belysningen i spilehimlingen er spesialtilpasset og
ligger i flukt med underkant av spilene, for å opprettholde
nok lys til området.

SANDS Oslo // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Fellesarealer

Det var viktig å skape et skille mellom publikumsarealer
og interne soner, det skulle oppleves intuitivt
gjennom materialer og farger, men også gjennom bevisst
bruk av lys som indikerer hvilke soner du er i.

I første etasje ligger auditoriet, som benyttes til kurs
og konferanser, en hyggelig kantine og en peisestue
advokatene betegner som husets storstue med sine
fem meter til tak.

Kontorene ligger i etasjene opp til femte etasje,
der advokatene har egne hjemmeområder med
kaffestasjoner og ulike sittemuligheter i trivelige omgivelser.

Se mer om SANDS på deres flotte hjemmeside.

Se mer av vårt arbeid på vår Instagram.

SANDS Oslo // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Relaterte prosjekter

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right