Loading greatness

Quality Haslellinje

Quality Haslellinje

Prosjekt: Quality Haslelinje
Kunde: Höegh Eiendom  Nordic Choice Hotels
Areal: 22000m2
År: 2021

På tomten til Vinmonopolets tidligere tapperi- og produksjonsanlegg "Vinslottet", på Hasle i Oslo, finner du nå nye Quality Hotel Haslelinje.

Del meg gjerne

Konsept

Haslelinje transformeres nå til en ny bydel i Oslo, som er attraktivt både for næring og boliger. Interiørkonseptet er sterkt knyttet til omgivelsene og den rike historien som ligger i vinslottet omomgivelsene på Haslelinje.

Scenario har hatt ansvar for alle publikumsarealer som resepsjon og break-out lounge, restauranter, bar, konferansesal, møteroms avdeling med minglemområde, hotellrom og korridorer, samt spesialinnredning og løst inventar. Det har blitt utarbeidet et interiørkonsept med fokus på ønsket atmosfære og miljø, med utgangspunkt i Quality konseptet «Fun & friendly», kombinert med historien på Haslelinje.

Quality Haslelinje // AS Scenario MNIL © Photo: Mette Tonnessen / Nina Isabell Abrahamsen

Et innbydende hotell, med en avslappende og lun atmosfære.

Et innbydende hotell, med en avslappende og lun atmosfære.

Et moderne konferansehotell

Hotellet har ca. 220 rom, samt konferanse- og møteromsavdeling, restaurant og bar. Hotellet ligger også i direkte tilknytning til et kontorbygg, og det vil være noe sambruk av arealer. Oppdraget omfatter all nødvendig interiørprosjektering for å kunne lage et unikt og moderne konferansehotell i tråd med Nordic Choice Hotels behov og ønsker.  

Quality Haslelinje // AS Scenario MNIL © Photo: Mette Tonnessen / Nina Isabell Abrahamsen

Relaterte prosjekter

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right