Loading greatness

Skanska

Skanska

Prosjekt: Kontor
Kunde: Skanska
Areal: Ca.7500 m2
År: 2017

Scenario ble engasjert av Skanska Norge AS da de skulle flytte inn i nytt hovedkontor i Sundtkvartalet, i Oslo. Bygget er tegnet av Dyrvik arkitekter AS, ble bygget av Skanska, mens Scenario har hatt ansvaret for interiørprosjekteringen.

Vår rolle

Scenario hadde ansvar for arealdisponering, konseptutvikling, anbud- og bestillingsprosess for både fast og løst inventar samt grafikk og dekor.

Arealene inneholder bl.a. resepsjons- og publikumsområde, møteromssenter, kontorarealer med 450 arbeidsplasser fordelt på faste og temporære plasser, interne møterom, stillerom/samtalerom, sosiale soner og en rekke spesialrom.

Skanska hovedkontor // AS Scenario MNIL © Photo: Espen Gees

Medarbeiderfokus, samhandling og deling, samt kostnadseffektivitet var ”guiding principles” for Skanska sitt kontorkonsept.

Medarbeiderfokus, samhandling og deling, samt kostnadseffektivitet var ”guiding principles” for Skanska sitt kontorkonsept.

ABW

Skanska sitter i Aktivitetsbasert kontorløsning (ABW) med en arbeidsplassfaktor på 70%. Arealene gir frihet til å velge, er åpne, fleksible og fremmer samhandling med gode soner for ulike arbeidsrelaterte aktiviteter. Medarbeiderfokus, samhandling og deling, samt kostnadseffektivitet var ”guiding principles” for Skanska sitt kontorkonsept.

Det er tegnet ut en rekke fast inventar, skreddersydd for skanska sitt behov. Vi har designet sittebåser som skal kunne brukes for samhandling mellom team, eller alene, med støydempende skjermvegger for optimal konsentrasjon m.m.

Interiøret har en skandinavisk tilnærming, med rene farger og natureik som et gjennomgående materiale. Skanska sin gjenkjennelige blåfarge, er tatt opp gjennom tekstiler i faste og løse møbler, gjennom veggfarger og lamper.

Se flere av våre kontorprosjekter på vår Instagramkonto!


Skanska hovedkontor // AS Scenario MNIL © Photo: Espen Gees

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right