Loading greatness

Asak + KOI

Asak + KOI

Prosjekt: Uteareal
Kunde: Entra
Areal: 140m2
År: 2021

Asak Miljøstein vektlegger grønne verdier og har en langsiktig strategi, der fokus ligger på utvikling av miljøriktige produkter og løsninger. I samarbeid med KOI har Scenario funnet den perfekte kombinasjonene av farger på stein, som ble lagt på utearealet til Entra, i Drammen.

KONSEPT 


Etter ferdigstillelse av rehabiliteringen vi gjorde for Entra i deres lokaler, presenterte vi et forslag med belegningsstein på utearealet deres, slik at alt ville få en helhet, og skape et samspill med omgivelsene rundt. Entra sine lokaler ligger idyllisk til lang Drammenselven, i Vestre Viken.

Sammen kom vi frem til at "Blek Terrakotta" og "Sand", fra Asak sitt samarbeid med KOI, ville passe perfekt og tar igjen mye av fargene som er tilknyttet utearealet.

Asak Miljøstein representerer norsk industrihistorie fra 1916. Med dyktige medarbeidere og høy kompetanse, leverer de kvalitetsprodukter beregnet for norske og værharde uterom.

Utemøbleringen, "Bris", er levert av Ygg og Lyng og spiller videre på de varme fargene i belegningsstein.

Asak + KOI // AS Scenario MNIL © Photo: Einar Aslaksen/ Nina Isabell Abrahamsen

"Samspillet mellom steinene skaper en fin harmoni, i utearealet til Entra."

"Samspillet mellom steinene skaper en fin harmoni, i utearealet til Entra."

Asak + KOI

Asak Miljøstein har i samarbeid med KOI fargestudio, og fargeekspert DagnyThurmann-Moe, laget en ny fargekolleksjon til uterommet!

Den nye fargekolleksjonen har hentet inspirasjon fra naturen og vil gli mykt inn i norske omgivelser uavhengig av årstid, værforhold, trender og omkringliggende bygningers fasadefarger.

Se flere av våre prosjekter på Instagram.

Asak + KOI // AS Scenario MNIL © Photo: Einar Aslaksen/ Nina Isabell Abrahamsen

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right