Loading greatness

Adam og Eva - Steen & Strøm

Adam og Eva - Steen & Strøm

Prosjekt: Adam og Eva, Steen & Strøm
Kunde: Adam og Eva
Areal: 220 m2
År: 2021

For Scenario var det naturlig å ta utgangspunkt i arkitekturen til det gamle, ærverdige varemagasinet og spille på de kvalitetene som lå der. Slik har vi klart å skape et luftig lokale, der både gammel arkitektur og moderne, nordisk design får skinne.

Materialbruk

Vi valgte å fjerne unødvendige elementer for å la rommet få luft og rette fokus mot originale arkitektoniske detaljer, som vinduer og dører. For å fremheve det opprinnelige, har vi gitt all ny innredning et moderne, rent formspråk som står i fin kontrast til det gamle.

Også nye materialer er blitt vektlagt. Blant annet har Scenario, i samarbeid med kunstnerduoen Pettersen & Heinlaget, designet et klippebord belagt med fargepigmenterte, massive betongheller. Alt treinventar er levert av Henriksen Snekkeri, som ut fra vår spesialdesign har laget utsøkte, skreddersydde løsninger i bjørk. Tresorten er valgt fordi mønstringen minner om blonde hårlokker – en fin assosiasjon hos en frisør.

Det gylne uttrykket har vi spilt videre på ved å male veggene i en dus gullfarge og det er brukt en egenutviklet, grumsete grønn kulør, på vinduer og dører. Grønnfargen fremhever de arkitektoniske detaljene og blir en grafisk motsetning til helheten.

Adam og Eva - Steen & Strøm // AS Scenario MNIL © Photo: Pernille Haukvik

Den valgte grønnfargen, på vinduer og dører, fremhever de arkitektoniske detaljene og blir en grafisk motsetning til helheten.

Den valgte grønnfargen, på vinduer og dører, fremhever de arkitektoniske detaljene og blir en grafisk motsetning til helheten.

Tro mot visjonen

Dette er et prosjekt der Scenario har hatt fullt prosjektansvar med skisseprosjekt, planløsning og interiørkonsept, uttegning av all fast innredning samt utvikling av farge- og materialpaletter. I tillegg har vi fulgt opp prosessen på plass. Fordelen ved å ha en så sentral rolle i et prosjekt er at vi kan være tro mot visjonen som vi har utviklet i overensstemmelse med oppdragsgiver.

Her vil vi særlig fremheve nytenkning rundt materialbruk og formspråk i forhold til fast inventar. Det tidligere nevnte klippebordet og en spesialdesignet vask i travertin peker seg ut i denne sammenhengen.

Adam og Eva - Steen & Strøm // AS Scenario MNIL © Photo: Pernille Haukvik

Velbalansert og varig

Ny nordisk design og moderne kunsthåndverk er representert gjennom utvalgte elementer, og det etterlatte inntrykket er et luftig, velbalansert lokale der nytt og gammelt er kontraster som spiller på lag.

Ved å holde innredningen på den minimalistiske siden av skalaen mener vi å ha realisert ønsket om å skape et interiør som føles relevant i lang tid fremover.

Se flere av våre Adam og Eva prosjekter på Instagram!

Adam og Eva - Steen & Strøm // AS Scenario MNIL © Photo: Pernille Haukvik

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right