Loading greatness

Parkkvartalet

Parkkvartalet

Prosjekt: Kontor
Kunde: Høegh Eiendom AS
År: 2021

Parkkvartalet ligger sentralt til rett bak Slottet, og tilbyr utleie av kontorer samt co-working fasiliteter gjennom det eksklusive kontorfelleskapet Ö.

Et naturlig møtepunkt


Møtepunkter er viktige i denne typen lokaler, både for å ta en uformell prat innad i et team og for å utveksle ideer med andre miljøer.

I Parkkvartalet er det lagt opp til at personalrestauranten skal være en naturlig møteplass, samt by på god mat og drikke.
På oppdrag av Høegh Eiendom har Scenario utviklet planløsning og interiørkonsept i forbindelse med etableringen av ny restaurant. 

Prosjektet skulle ivareta tradisjonene og historien til Høegh, og tilføre lokalene noe nytt. Det eksklusive, lune imaget til Parkkvartalet visualiseres i restauranten gjennom bruk av materialer. Det er brukt materialer som mørkt tre, taktile tekstiler i dype farger, og en sentral kjøkken- og serveringsøy som er kledd i  marmor.

Parkkvartalet // AS Scenario MNIL © Photo: Dag Sandven/Tilleggs Fotograf: Nina I. Abrahamsen

For Parkkvartalets leietakere er restauranten den naturlige plassen for å ta en pause og en matbit.

For Parkkvartalets leietakere er restauranten den naturlige plassen for å ta en pause og en matbit.

Parkkvartalet består av eiendommene Parkveien 53A og B, og Parkveien 55, og prosjektet går ut på å binde sammen disse eiendommene.

Det skal i tillegg til personalrestauranten, lages et
co-workingsenter og et møteromssenter for eiendommens leietakere.

Det åpnes opp mellom byggene, og dagens gårdsrom klimatiseres med en glasspaviljong. Det ble viktig å skape en rød tråd for å binde de ulike arkitektoniske uttrykkende sammen.

Ta en tur innom vår Instagram for flere spennende prosjekter! 

Parkkvartalet // AS Scenario MNIL © Photo: Dag Sandven/Nina I. Abrahamsen

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right