Loading greatness

Cubera resepsjon

Cubera resepsjon

Prosjekt: Kontor
Kunde: Permian AS
Areal: 150 m2
År: 2015

Solid og klassisk med et moderne uttrykk, var ønsket da Cubera flyttet til sine nye lokaler i Oslo.

Del meg gjerne

Resepsjonen

Hovedvekten av oppgraderingen ble gjort i besøks- og kunderelaterte rom, der man ønsket en ny opplevelse for deres besøkende.

Tidløse materialer som marmor og mørkbeiset eik skaper en stram ramme til logoen i messing, som er felt inn i veggen bak resepsjonsdisken.

Cubera resepsjon // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Resepsjonsdisken fremstår som et smykke i rommet, og tilfører det solide og klassiske utrykket Cubera ønsket.

Resepsjonsdisken fremstår som et smykke i rommet, og tilfører det solide og klassiske utrykket Cubera ønsket.

Styrerommet er tilført elementer som bringer tilbake det klassiske preget, med veggpaneler i eik og klassiske stoler i cognac skinn.

Relaterte prosjekter

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right