Loading greatness

Kilden Publikumsareal

Kilden Publikumsareal

Prosjekt: Publikumsareal
Kunde: Kilden Teater og Konserthus
Areal:  2000 m2
År: 2018

Kilden ønsket å skape et miljø der mennesker kommer sammen, blir inspirert, utfordret og beveget. Dette la Scenario til grunn når vi bisto med publikumsarealene.

Optimlisere publikumsarealer

Kilden teater og konserthus sto ferdig i 2012, og  har siden blitt belønnet for innovative, vakre og spennende løsninger. Byggteknisk og akustisk er konsertsalen en av Europas mest avanserte. Teatersalen muliggjør fullskalaoppsetninger av musikaler og storslåtte operaer.

I kulissene skjuler det seg eksepsjonelle, høyteknologiske løsninger som gir regissører, scenografer og lyskunstnere et unikt spillerom. Mer enn 200 ansatte har sitt arbeid her, innen Kilden Teater, Opera, Kultur, Dialog og Kristiansand Symfoniorkester.

 

Kilden opplevde imidlertid at restaurant og  barmiljøet i foajeen ikke fungerte optimalt. Publikum valgte andre steder før og etter forestilling, da løsningene ikke møtte behovet for fleksibilitet og atmosfære.

Kilden Teater og Konserthus// AS Scenario MNIL © Photo: Jon Petter Thorsen

De ønsket en varm og lun atmosfære, med fleksibilitet for arrangementer både på dag og kveldstid.

De ønsket en varm og lun atmosfære, med fleksibilitet for arrangementer både på dag og kveldstid.

Definerte soner

Scenario sitt hovedgrep ble å skape en lunere atmosfære
ved bevisst bruk av varme materialer og overflater, samt etablere ulike soner med varierende møblering, størrelse, grad av fleksibilitet og funksjon. Ved å skape en meny av elementer
som kan brukes i ulike settinger, har vi møtt kildens behov for både avskjermede spisesplasser og loungegrupper, sosiale minglesoner og arealer for intimkonserter og private selskaper.

Ved  å implementere mørkere treslag og materialdetaljer,
spiller vi på kontrastene til eksisterende overflater,
og understreker det flotte lyse treverket i “bølgen”.
Gjennom soner og grupperinger med innslag av farger, vil vi skape en variert palett av fast og fleksibelt inventar, men med en felles visuell form.

Kilden Teater og Konserthus// AS Scenario MNIL © Photo: Jon Petter Thorsen

Lyst til å besøke Kilden?

Se kommende program på deres Nettside.

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right