Loading greatness

Leilighet Gjøvik

Leilighet Gjøvik

Prosjekt: Bolig
Kunde: Privat
Areal: 260 m2
År: 2015

Scenario ble engasjert i prosjektet for å hjelpe familien som nå skulle flytte fra enebolig til en ny moderne loftsleilighet. Vi bisto kunden med et helhetlig interiørkonsept med farger og materialer i tillegg til underlag for spesialtilpasset kjøkken, bad, garderober, løst inventar og belysning.

Del meg gjerne

Spesialdesignet trapp


Dette er en leilighet med veldig god himlingshøyde i stuen, og det ble lagt ned mye arbeid i å finne balansen mellom den spektakulære høyden under taket og å skape en hyggelig atmosfære i stuen.

Særlig flott ble mosaikkgulvet i eik, med tilhørende spesialdesignet trapp til andre etasje. Rekkverket på mesaninen fikk samme uttrykk, men i perforert valset stål.

Leilighet Gjøvik // AS Scenario MNIL © Photo: Kjetil Gudem

Spesialdesignet trapp med rekkverket på mesaninen, i perforert valset stål.

Spesialdesignet trapp med rekkverket på mesaninen, i perforert valset stål.

Praktisk inndeling

Scenario kom tidlig inn i prosessen, og fikk være med å planlegge alle romløsningene med tilhørende tekniske løsninger.

De voksne har sin hoveddel nede, med stue, kjøkken, entre, bad, soverom med tilhørende walk-in closet. Når barna eller andre gjester kommer på besøk kan de trekke seg tilbake i etasjen over, der de har en romslig del med to soverom og to bad. I tillegg til en stor felles takterrasse, har leiligheten to separate innbygde balkonger og en privat terrasse.

Det ble valgt lyse farger på vegger og gulv, med kontrasterende farger på møbler og og tekstiler i blånyanser.

Leilighet Gjøvik // AS Scenario MNIL © Photo: Kjetil Gudem

Relaterte prosjekter

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right