Loading greatness

Leilighet Tjuvholmen

Leilighet Tjuvholmen

Prosjekt: Bolig
Kunde: Privat
Areal: 130 m2
År: 2012

Dette nye leilighetsbygget ligger ved strandpromenaden Tjuvholmen, med en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Med dette som bakteppe, fikk Scenario i oppdrag å lage et nytt hjem for en travel forretningsmann, og gi dette moderne rommet en elegant, men likevel intim atmosfære.

Luftig og åpent allrom

Hele fasaden i glass, vender mot fjorden. For å la den spektakulære utsikten spille hovedrollen, valgte vi å holde fargepaletten nøytral og rolig. Med naturlig dagslys inn fra de store vinduene i leiligheten, er det fint å se hvordan skyggen treffer ulike deler av allrommet, etter hvert som solen beveger seg rundt bygget.

Vegger og profiler er holdt i ulike nyanser av hvit, i kombinasjon med gulvet i røkt eik.


Siden kjøkkenet er en del av den åpne stuen, er det designet for å samhandle med resten av det åpne allrommet. I samsvar med helhetskonseptet har både bad og soverom en nøytral beige tone som base, med kontrasterende mørke tre-elementer.

Leilighet Tjuvholmen // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis  Rozenfelds

Kjøkkenet, som er en del av den åpne stuen, er designet for å samhandle med resten av allrommet.

Kjøkkenet, som er en del av den åpne stuen, er designet for å samhandle med resten av allrommet.

Speileffekt

Fliser i stort format og flere speil er brukt for å forsterke det visuelle utseendet på badet; også lysdesignet understreker en romslig følelse.

På grunn av betongtaket er allmennbelysningen overflatemontert og har et konseptuelt røft uttrykk. Scenario har designet alle skreddersydde faste møbler, som garderober og bokhyller.

Vil du se flere av våre prosjekter, ta en tur innom Instagram!

Leilighet Tjuvholmen // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis  Rozenfelds

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right