Loading greatness

Leilighet Majorstuveien

Leilighet Majorstuveien

Prosjekt: Bolig
Kunde: Privat
Areal: 70 m2
År: 2019

Funkisleiligheten på Majorstuen i Oslo er blitt oppdatert med ny planløsning som utnytter arealet best mulig og lar eieren invitere den store vennekretsen hjem til hyggelige sammenkomster.

Planløsning

Utgangspunktet var en slitt leilighet, preget av klattvis oppussing gjort av tidligere eiere. Her var det naturlig å ta utgangspunkt i boligens arkitektur og funksjonalismens formspråk, samtidig som vi utformet romløsningen slik at den passer en moderne livsstil. I tillegg har Scenario tilpasset interiørkonsept og utviklet forslag om kjøkkenleverandører, løse møbler og belysning.

Eieren hadde et klart – og forståelig– ønske om å få mest mulig ut av den flotte utsikten og leilighetens terrasse. For å løse dette, gjorde Scenario tre større forandringer. For det første; valgte vi å la hovedsoverom og kjøkken bytte plass, slik at kjøkkenet nå ligger ved utplassen. Dessuten rev vi veggen mellom kjøkken og stue, og skapte et allrom for leilighetens sosiale soner. Den tredje endringen var å erstatte de små vinduene på kjøkkenet med foldedører i glass. Med dette, er kjøkken og allrom blitt helt forandret – med større lysinnslipp, som skaper en luftigere leilighet, samtidig som det er enkelt å bruke uterommet som en forlengelse av leiligheten.

Ønsker du å se flere prosjekter, finner du dette på vår Instagram

Leilighet Majorstuveien // AS Scenario MNIL © Photo: Nina Isabell Abrahamsen

Interiørkonsept

Material- og fargepalett er utviklet både med tanke på eierens ønsker og bygningens opprinnelige stil fra funkisepoken som var rådende da bygården ble bygget i 1936. Detaljer som peis, lister og dørhåndtak har vært viktig å beholde og sette i stand. I dag fremstår leiligheten som tro til sin historie; den er tilpasset dagens behov og tar vare på de eksisterende arkitektoniske kvalitetene leiligheten har å by på.

Leilighet Majorstuveien // AS Scenario MNIL © Photo: Nina Isabell Abrahamsen

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right