Loading greatness

Reiten & Co

Reiten & Co

Prosjekt: Kontor
Kunde: Reiten & Co
Areal: Ca.350m2
År: 2018

Scenario ble engasjert som interiørarkitekter da Reiten & Co skulle oppgradere sine kontorlokaler, i sentrum av Oslo. Deres brede kunstsamling la føringen for resten av interiøret og ble et hovedfokus gjennom hele interiør-prosjekteringen. Et spekter av duse farger og materialer ble lagt som bakteppe, og spesial designet fast inventar, ble et viktig verktøy for å belyse kunsten deres.

Del meg gjerne

Konsept

Vi startet med å presenterte en moodboard for kunden, der vi definerte balansen mellom ønsker, visjoner og rammer. Ved å velge eik som hovedmateriale har kunden fått kontorlokaler med et lunt uttrykk, som skaper et fint samspill med de hvite veggene, som fremhever den fine kunsten deres.

"Fra idé til virkelighet."

"Fra idé til virkelighet."

Et naturlig møtepunkt

I hjerte av lokalet er kjøkkenet det naturlige møtepunktet. Vi ønsket å bruke spilevegger for et mer klassisk, stilrent uttrykk, som også bidrar til bedre akustikk. Dette går igjen som en rød tråd i lokalene. I stedet for å bruke farger, ble det brukt former som er med på å lage et fint spill. Glassveggene skaper et åpent, naturlig skille mellom møterom og fellesarealer.

Det var viktig å velge solide møbler, med god kvalitet og også bruk av tidløse materialer. De grønne plantene er med på å bedre luftkvaliteten i lokalene, og sette farge på interiøret.


Reiten & Co // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Relaterte prosjekter

Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right