Loading greatness

Skuld

Skuld

Prosjekt: Nærinsgbygg
Kunde: Skuld
Areal: 2500 m2
År: 2012

Skuld P&I, Skuld offshore og Lloyd Syndicate Skuld 1897, utgjør et av de ledende selskapene innen sjøforsikring med mer enn 200 ansatte over hele verden. Deres hovedkontor ligger i Oslo med cirka 130 ansatte. Da Skuld bestemte seg for å flytte hovedkvarteret i Oslo, ba de Scenario om hjelp med både evaluering av potensielle lokasjoner og med utformingen av det nye kontoret.

Tidløst kontor

Skuld ønsket at Scenario skulle skape et tidløst kontor som viser deres historie og virksomhet, men med moderne løsninger og atmosfære basert på deres verdi – presisjon, pålitelighet og kvalitet. Arbeidsplasser og møterom har et synlig skandinavisk nøkternt uttrykk understreket med store svart-hvitt-bilder og grafiske elementer som assosieres med bedriftens identitet og havnemiljø. De utvidede møte- og representasjonsarealene, som også inkluderer en terrasse med storslått utsikt, var hovedfokus i oppdraget.

Skipsmodeller og maritime gjenstander

For å integrere historien ble deres enorme samling av skipsmodeller og maritime gjenstander brukt, men plassert sammen med moderne elementer. På grunn av dette er en rikt detaljert modell av skipet "Hercules", der Skulds grunnlegger fungerte som kaptein, innlemmet i glassveggen som deler inngangspartiet og styrerommet. Et portrett av ham er også synlig i en nedfelt nisje.

I arbeidet med å integrere de historiske gjenstandene som en naturlig del av det nye konseptet, holdes montrer og andre gjenstander lavmælt for å la den viktige gjenstanden skille seg ut.

Se flere spennende prosjekter på vår InstagramSkuld // AS Scenario MNIL © Photo: Gatis Rozenfelds

Det var et ønske om at atmosfære skulle være basert på deres verdi – presisjon, pålitelighet og kvalitet.

Det var et ønske om at atmosfære skulle være basert på deres verdi – presisjon, pålitelighet og kvalitet.


Scenario badge

Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.

Si HEI til oss i Scenario.
La oss snakke om ditt prosjekt

Arrow right